20 rabatt åhlens
20 rabatt åhlens

Jag fryser ganska lätt så det är skönt att ha på sig något som är varmt.
Men tycker han kan höra av sej det ska ju inte va mitt beskymmer att jag ska ringa han och fråga om jag ska jobba elle?Och dessa underbara skor kostar 399kr!Sen så får vi väl.Ska ner te stan sen när Ellen ha slutat så ska vi gå och ta ut biljetterna te ishockeyn :D Fredag då va man ju först här i karlstad vänta på att Ellen skulle sluta, sen åkte vi väl härifrån te Bengtsfors.00.Nu ska jag svara på era kommentarer och sen epilera mina armpits!Usch usch nu vet jag ju att jag aldrig ska knacka på där igen och han hade ingen rivgrej och tur va väl de hehe.Saga tyckte verkligen att Akilles var jobbig idag, stackars Victor som fick passa.Klart man behäver mat men det e inget roligt att handla man får sån ångest, kläder man handlar håller ju i alla fall länge och man kan ha många gånger.Haha, bättre kommer, massa bilder kommer sen!:D.Miu Miu's påsar är verkligen ett stort!Nu ska vi se på film!
Vaknade i morse när klockan ringde och kände hur ont i halsen haléns rabatt jag har.
Den finns även i massa olika färger, men denna vill jag beställa!
Akilles vill sova försökte väcka honom men han bara gick och la sig under täcket, så söt han är den lilla skrutten!Här sammanfattar jag mitt sommarlov med bilder!VaaarfÖR känns det som att det är fredag idag, vaaarför?Har ju lovat att jag ska lägga upp bilder på mitt nya jag hehe så här e det Före Efter blev en hel del mkt mörkare men jag e i alla fall nöjd så får ni tycka vad ni vill och klippningen e jag super nöjd.Min mage börjar bli knasig nu igen va kan det beror på?
[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap