Ellos rabatt oktober 2018


Men jag har ju lovat mig själv i år att jag ska vin tv new clip 2018 hd få tillbaka både träningsslusten och konditionen så i lördags var det dags att dra på sig löparskorna.
Jag har själv egna mål för 2018 och närmsta månaden kommer det bli mer kostsnack här i bloggen!
Vi har ju en mörkgrå soffa och ett fritidsresor presentkort blocket svart soffbord.
Alla medlemmar, ni kan bli medlem på engång, har 20 rabatt på hela sortimentet.Ja menar, kolla bara på mig.Bilden till höger representerar en mycket gladare tjej som ska möla i sig tacos.Tycker ni att det är tröttsamt med nystarter bara för att det är ett nytt år!?Kolla vad fluffig och fin!28 Feb 19:58, vardagsrumsmatta - Ellos Home Tanger, jag måste sluta titta på serier och film.
Eller behöver jag börja lyfta lite vikter med kinderna för att de också ska bli muskliga och darrfria?
Jag har vaknat upp till sista dagen på julledigheten 2017 här.
Så idag slog jag slag i saker och satte mig framför datorn istället.
Ni hittar kursen, hÄR, ange rabattkoden: kickstart2018 i varukorgen så får ni kursen för 345:- (150 kr rabatt) januari ut!
Nystart 2018, eller hur!?
Jag åkte iväg till Cardio Club som jag numera presentkort på resa rim tränar på och körde intervallträning på bandet i 41 minuter!Så röd i facet som jag är till vänster var jag säkert en timma efter att jag klivit av bandet.Varje måndag postar jag min matdagbok och kommentarsfältet är öppet för att diskutera hur er vecka gått!(Gäller ej Vitamix, möbler, grillar, dammsugare och presentkort och kan inte kombineras med andra erbjudanden).Kan det bli bättre?

OK, tror många ramlade in i inlägget för att det stod.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap