Köpa presentkort på make up store

Sedan fick jag med två gratisprover på salt polish botanical tea, som jag tror är ansiktstvätt.
Allmänt, dela, annons, sofia Jarlhed 14:36, haha, det är min skrotiga iphone faktiskt.
Sminkösen delade inte min mening och menade istället på att det är mycket roligare att sminka någon med synliga ögonlock för hm presentkort på nätet man ser sminkningen så bra.
Då jag ville använda kurserna i samband med festligheter så har jag tyvärr fått vänta ett bra tag eftersom jag sällan gick på festligheter, illa jag vet, men nu har jag haft tillfälle att få gå på dessa kurser.Förra året när jag fyllde 25år fick jag två presentkort på mini-smink-kurs.Jag ville inte ha en stark sminkning eller för mycket smink, ingen festsminkning.Kursen är en sminkning då de berätta hur man går tillväga och så får man sedan välja vilka produkter man vill "köpa" för samma summa som kursen kostar, sminket ingår alltså i kursen.Så här blev resultatet: Andra gången gick jag till Make up store i city.Tills dess är det bara att stå ut sofie 18:17 ohh vad det är roligt att bli sminkad av någon annan, speciellt när de kan sin sak ) maya 21:17 fantastiskt kul o se den första sminkningen ) supersnygg den också.Detta smink valde jag (samt köpte till * En maskara med små ploppar i fransändarna (mycket nöjd, blir faktiskt bättre resultat på ögonfransarna än med det billiga maskarorna jag brukar köpa) * En "ögonbrynsskugga" * En speciell pensel för "ögonbrynsskuggan" * Rosa läppstift (mycket nöjd).Jag talade om för sminkösen att mina ögonlock är så stora och synliga och jag vill inte förstärka det.Vi hade dock lite olika syn på det där jag och sminkösen.
(en kurs kostar 495kr) Trotts att jag fick smink för så mycket pengar så fick ajg ändå lägga till en egen summa också då jag verkligen ville ha några fler produkter.
Stora synliga ögonlock kanske passar på Cheer men jag är inte så förtjust i det, jag ser bara sömning.
Då ville jag ha någonting med färg.
Den har vart med om alldeles för många slag i marken!
Jag försökte i alla fall att tänka smart när jag valde ut de smink jag ville ha, så det sminket kan jag använda både till fest och vardags, jag valde alltså inte den blå ögonskuggan (även om den var väldigt snygg coh rolig att testa.
Får dock bara pudras på pytte lite, ger mycket effekt- mycket nöjd) * Brunt läppstift (ska smälta in och förstärka min naturliga färg- ångrar dock det köpet) * Brun/rosa rough (ska smälta in och förstärka min naturliga färg, matchar ihop med det bruna läppstiftet.
På min första sminkning gick jag till Make up store på A6, då ville jag ha en romantisk hollywood look.Men dom får bli med mig ett tag till innan jag begraver den.Dock inte allt smink för deras smink är (enligt mig) väldigt dyrt, så jag är jätteglad att jag fick dessa presenter så jag kunde få två sminkkurser samt smink för ca 1000kr sammanlagt.Så här blev resultatet: Det vär jätteroligt att bli sminkad och få så smink gratis (och det jag köpte till extra för egna pengar jag som annars kan använda samma rough som jag hade för tre år sedan (ni som kan smink behöver inte.Du får Gratis e-postleverans Leverans samma dag Det största utbudet av presentkort.Följ instruktionerna och tänk på att ta med dig både kvitto och presentkort när du lämnar presentkortsautomaten.Vill du köpa presentkort.Makeupkurs i Stockholm, Göteborg och Malmö med.Förra året när jag fyllde 25år fick jag två presentkort på mini.Välja vilka produkter man vill köpa för.Jag till, make up store.Make Up Store, lund, Lund.Vid köp av tre produkter eller fler får du ett presentkort på en makeover!Make Up Store - kvinna.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap