Lägga kantsten rabatt


Sammanfattningen är ett utdrag ur det som besökaren ser på en webbsida som hämtats med frank dandy rabattkod hjälp av ett program.
Google avgör med hjälp av program om en sida itunes presentkort apple store innehåller ett troligt svar på användarens fråga och visar därefter resultatet som ett utvalt utdrag.
Hur markerar jag min sida som ett utvalt utdrag?Var den här artikeln till hjälp?När en användare ställer en fråga i Google Sök kan vi visa ett sökresultat i ett block med ett utvalt utdrag högst upp på sidan med sökresultat.Nej, detta är ett vanligt sökresultat som lyfts fram med hjälp av en särskild layout.Hur kan vi förbättra den?Precis som alla sökresultat så speglar utvalda utdrag inte Googles åsikter, utan åsikterna på webbplatsen som utdraget kommer ifrån.Blocket med det utvalda utdraget innehåller en sammanfattning av svaret som tagits från en webbplats, samt sidans titel och webbadress.
Eftersom vi ständigt arbetar med att förbättras och hitta det mest användbara utdraget kan resultaten som visas förändras över tid.
Välja bort sj rabatt ungdom utvalda utdrag, om du vill förhindra att utdrag hämtas från din sida kan du använda taggen meta name"googlebot" content"nosnippet" på sidan.
Vi visar sedan ett av de bästa resultaten som ett utvalt utdrag bland sökresultaten.
Alla utdrag på din sida tas bort, inklusive sådana i vanliga sökresultat.
Ett utvalt utdrag kan se ut ungefär så här: Varifrån kommer sammanfattningen?
Om vi upptäcker att sökningen är en fråga använder vi program för att hitta sidor som innehåller svaret på frågan.Det som särskiljer ett utvalt utdrag är att det lyfts fram för att dra användarnas uppmärksamhet till resultatsidan.Du kan ge oss feedback på ett utvalt utdrag genom att klicka på länken Lämna feedback längst ned i rutan.Marken rör på sig oavsett och genom ett noggrant underarbete kan du säkra att den håller sig fin med åren.Du hittar monteringsanvisningar under produktsidorna.Tveka inte att höra av dig vid frågor!


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap