Presentkort fotvård uppsala


Men vi kom in på magenta, där jag faktiskt aldrig har varit och hade riktigt kul!
Hej, imorgon är sista jobb-dan innan "jullov presentkort på resa ber betyder fullt.
Men ville bara berätta hur gårdagen var!Fick ett par fina bilder på vägen, bild nr4 blev jag lite kär.Så kom förbii om du inte har planer imorgon sen blir det skynda till tåget mot uppsala och Kapten röd!Jag och min eländiga hårfärg.Julafton börjar tidigt för en annan!Orkar egentligen inte blogga idag, men uppdaterade ju inte julkalendern igår, fy mig!Så synd bara att ingen vågar sig på den.
Som vanligt har jag problem med min hårfärg, förvånad någon?
En julkalender som jag brukar förja varje år är iaf: Finns det några snälla barn?.som ett gäng ö-viks grabbar gjorde -08!
Eller det var super trevligt, faktiskt.
Har vilken som inte kunnat skriva verken igår kväll eller idag.
Hur ska ni själv se ut ikväll?Nu ska jag hoppa i sängen och trycka på en dålig film som man kan somna till!Men jag ser det som en julklapp till mig själv 3 rabattkod aftonbladet plus skistar sovmorgon Japp!Snart ska jag hem och göra min enda julklapp färdig och imorgon väntar jobb!Är så himla frusen ikväll!Dom är valda med omsorg, och jag är säker att det finns en berättelse bakom varje bild, har försökt få med lite av varje.ex.För Amanda ser ju förjäklig ut i håret!hihi.Jag ooh min kollega passade på att fixa våra hår när det var lungt i förmiddags, så då var det ju bara att pallra sig upp eftersom jag började se förjävlig ut i håret.Och så man orkar parta imorgon kan även avslöja att jag änligen coop rabatt hotell luleå har kommit på var jag ska göra med mitt hår.För ganska längesen lånade jag en tjocktröja för att jag var bakis och hade frossa.Kommer nog ett inlägg till under denna afton, får ju inte glöma julkalendern.Händer massa i hela västertorp och hos oss!För mycket klippa och klista, gillade dock att det var lite mer råa scener (eller att vissa scener var råare.) men det blir inte högsta betyg tyvärr!Sjukt bra att ha massa mat-lådor i frysen när man känner sig lat och fattig!


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap