Presentkort massage uppsala

Avbokning: ombokning/avbokning som sker när det är mindre än 24 timmar till utsatt tid kommer att debiteras med fullt ordinarie pris.
Må bra massage kan rabatt till parken zoo utöver att ge behandlingar på massagesalongen i Uppsala även åka ut till er kunder.
Kroppens alla mjukdelar blir på så sätt av med stagnation och får chansen att börja reparera det som är skadat, dessutom förbättras rehabiliteringsförmågan.
Vi erbjuder en mängd härliga behandlingar.Allt inom hudvård och Spa,.ex.Gör alltså bokningen två gånger fast på två olika terapeuter, priset blir summan * 2 för två personer.Mail: Telefon:, behandlingen börjar med att du rabatt gröna lund coop får välja vilken olja du vill.För dig som väljer professionellt bemötande med omsorg och där bara det bästa duger.
Vid massage på företaget eller vid fakturering, ordinarie pris för enskilda behandlingar moms tillkommer med.
Perfekt för dig med trötta muskler och vill ha lite längre massage då får du igång cirkulationen ordentligt.
Betalning sker via separat faktura.Klippkorten är inte personliga och kan därför användas av såväl familjemedlemmar som vänner.Behandlingen börjar med att du får välja vilken olja du vill.Att få presentkortet postat: välj massage tid Du vill ge bort; betala via swish till alt till bg (vid betalningen som ref ange dit mobiltelefon nr skriv SMS till eller i kontaktformuläret presentkort, Din mobiltelefon nr, e-mail adress för faktura/kvitto och summan Du har betalt.Rabatterna* nedan är ämnade för studenter och barn.Mail: Telefon: Cirkulationsökande lite rivig helkroppspeeling med en klassisk helkroppsmassage.Kroppen kan då börja göra sig av med slaggämnen som lagrats i bindväv och i lymfgångar.Priserna är fasta och inga extra kostnader tillkommer.Presentkortet kan sedan användas till valfri behandling hos oss på Team Lars Massage i Uppsala.Mail: Telefon:, en mjuk rogivande massage med aromaolja som ökar cirkulationen i hela kroppen.Elegant förpackat i ett vackert kuvert får du det hemsänt med post.Framkörningsavgift 19 kr/mil och eventuella parkeringskostnader tillkommer.Aktuellt område masseras effektivt och behagligt för att mjuka upp musklerna utan smärta.
Må Bra Massage tar emot både Friskvårdskuponger och Friskvårdscheckar och Actiway vid betallning med Actiway tillkommer 10 påslag, pga att Actiway ge rabatt till Din arbetsgivare.
Förvandla Dina friskvårdspengar (inkl checkar, kuponger till ett klippkort, som Du kan använda till massagebegandlingar under hela året till rabaterat pris).

[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap