Presentkort på resa


presentkort på resa

Papperspresentkorten måste skickas.
Kilroy erbjuder resor, äventyr och aktiviteter för alla smaker.Ja, du kan använda ditt presentkort.Betala resan med presentkort, du kan betala delar av eller hela resa med presentkort per telefon och här på webben.Kan jag ge mitt presentkort till en annan person?Se eller var noga med att först verifiera att presentkortet är giltigt med oss på TUI.Beroende på beloppet som du laddar presentkortet med kan mottagaren betala delar av eller hela resans belopp med presentkortet.Kan jag få pengar tillbaka för hela eller delar av mitt presentkort?Du fyller i din 16-siffriga kod, så ha presentkortet tillhanda.
Om jag har betalat med ett presentkort och avbokar resan eller om resan blir cancellerad av någon anledning får jag pengar tillbaka då?
Skicka dem rekommenderat till: TUI Sverige AB, att: Kundreskontra,117 85 Stockholm.
Vad du kan få för ditt presentkort på resor.
Behöver jag ha med mig mitt presentkort från kilroy för att kunna lösa in det?I dagsläget går det inte att använda presentkortet som betalning online, men du kan däremot skicka in ditt presentkort till kilroy och få motsvarande belopp återbetalat i efterhand.Det är viktigt att du skriver ut kvittot som visas på skärmen efter att du genomfört köpet.Gör någon riktigt glad och ge bort ett presentkort på resor.Ja, men bara genom att inkludera ett skriftlig och undertecknat dokument som du bifogar presentkortet.Du ser även giltighetstiden på presentkortet om du går in på saldokontroll på hemsidan.Vem kontaktar jag om jag har andra frågor gällande mitt presentkort från.Ja du behöver ha med dig ditt presentkort från kilroy så att du kan ge det till kilroy när du vill använda det för att köpa något.Kan jag lämna tillbaka ett presentkort och få pengar tillbaka?Laddar du ett nytt värde på presentkortet får varje ny laddning en giltighetstid på två.Presentkortet gäller endast som betalning av Apolloresa bokad direkt via Apollos hemsida eller hos någon av våra elf sverige rabattkod reseförsäljare.Här kan du få besked om ditt saldo på presentkortet.Dina kreditkortsuppgifter sänds över en krypterad förbindelse till kortinlösen med samma form av säker kryptering som du använder t ex på din internetbank.Presentkortet kan inte användas ombord på flyget eller nere på någon av våra destinationer.
Bankerna är Swedbank, Nordea, SEB och Handelsbanken.
Presentkortet kan endast användas som betalning av resor bokade i svenska kronor.

[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap