Presentkort restaurang västerås
presentkort restaurang västerås

I korthet: Middag, buffé eller brunch för två.
Josephine älskar design och har inrett en riktig pärla med en känsla som rabattkod nelly rea tar oss långt bort från Västerås och rätt in till en internationell krogmiljö som skulle platsa vartsomhelst bland världens storstäder. .
Den som får ett restaurangkort från Joycard får själv välja och att välja är en del av upplevelsen!
Hon serverar endast vin från sina två favoritländer, Italien och USA. .Merparten av dessa är bland de främsta i landet och finns omnämnda i bland annat skicka presentkort sf Guide Michelin, Sveriges Bästa Bord och White Guide.På söndagar samlas gästerna för en à la carte brunch med bland annat tidlösa klassiker som Eggs Benedict på menyn.En singel, parant och bestämd kvinna som vill dela med sig av kärleken till den italienska maten.För att se en aktuell lista tävlingar på nätet resor över vilka restauranger som tar emot vårt presentkort kan ni klicka här!Restaurangkortet gäller för två personer på ett stort antal restauranger i Sverige, som alla har ett eget erbjudande.Den 16e mars öppnade vi en ny restaurang, Madame Josephine!Boka och betala middagen med presentkortet.
Maten, som ibland både är enkel och okomplicerad, lyfter råvarornas kvalitet och ursprung och passar utmärkt för en familjär delad stund med vänner, kollegor eller familj. .
Bröllopspresenter, stora födelsedagar, julklappar eller visa uppskattning till kunder och personal.
Med smaker från väldens alla hörn finns det garanterat något för alla två- eller trerättersmiddag, buffé eller brunch.Har ni några frågor angående våra presentkort kan ni antingen läsa våra villkor eller kontakta oss på något av nedanstående vis.Nu vid 75 års ålder är hon hemma igen.Gäller på flera restauranger i landet, se [email protected] your service, fotögatan 6b 414 77 Göteborg, tel.Vi har tagit fram ett presentkort som gäller på över 200 restauranger i bland annat Stockholm, Göteborg och Malmö samt herrgårdar, slott och hotell i hela Sverige.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap