Presentkort spotify aktivera


Gäller din fråga betalningen, till exempel att pengarna inte har dragits från ditt konto, ring Digital Support.
Om du behöver hjälp med att konfigurera ditt Cadooz-konto kan du kontakta vårt kundtjänstteam.
Om du har försökt att lösa in ditt presentkort men det inte fungerar så finns det några saker du kan prova: Kontrollera att det land som är registrerat för kontot är samma som det land där presentkortet köptes.
Min laddning är godkänd och beloppet har dragits från mitt konto, men jag har inga pengar på mitt kontantkort?Du kan också kontrollera om du har övriga konton som du kan ha använt koden för.Då kan du alltid skicka den till dig själv efter genomfört köp.Ta med det tillbaka till butiken och be personalen aktivera det.Jag har köpt en kod, var hittar jag den någonstans?Har du fått ett Spotify-presentkort?Ange betalningsuppgifter och klicka.Under, skyddat rabattkoder tallink silja innehåll ser du till att, tillåt att skyddat innehåll spelas upp på webbplatser är markerat.Välj din plattform och klicka.Du kan köpa Spotify-presentkort i de flesta butiker.N-utgåvorna av Windows 10 kräver ett Media Feature Pack för att aktivera Spotifys webbspelare.
Klicka på, aktivera DRM i det gula varningsfältet högst upp på skärmen.
Ange beställningsuppgifter och klicka på, fortsÄTT.
Om du ser meddelandet Uppspelning av skyddat innehåll är inte aktiverad (eller ett liknande meddelande) när du försöker använda webbspelaren behöver du bara aktivera pluginprogrammet Widevine eller ladda ned ett mediapaket. .
Så här laddar du ned det: Gå till, microsoft Download Center.
Om du inte ser det gula fältet kan du aktivera DRM med följande aktivera presentkort stadium steg: Ange följande i webbläsarens adressfält: about:preferences#content.
Koden måste aktiveras inom 12 månader från inköpsdagen.
Hur ska jag göra?Du kan också köpa dem online: Gå till onlinesidan för presentkort och logga.För att kunna hjälpa dig behöver mobiloperatören verifikationsnummer på laddningen.Looks like you're offline.Du ser verifikationsnumret i kontohistoriken i internetbanken eller du kan få det uppläst i telefonbankens självbetjäning genom att trycka #12 (senaste transaktionerna).

Andra regler och villkor kan gälla.
DRM-innehåll ser du till att, spela upp DRM-innehåll är markerat.

[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap