Presentkort tatuering gävle


presentkort tatuering gävle

Kommer du inte inom ramen av detta köpa netflix presentkort online utan bokar touch up inom 6 månader enbart kommer du att få en kostnad på 1000:- ändå.
Välkommen in till oss!
Mackor, matlada, lask, snickers, gainomax eller frukt, du vet sjalv vad du gillar bast och vad som ar lampligt att ta med.3.) Ange om det är någon speciell av oss du vill bli tatuerad.Allergitest: Om du lider av någon metall eller kemikalisk allergi kan vi rekommendera att du allergi testar dig minst en vecka före den planerade behandlingen.Viktig info innan behandling -JAG GÖR inte behandlingen OM DU ÄR gravid eller ammar, inga undantag!Ar du forkyld eller magsjuk etc.3D bryn med stråteknik, du får verklighetstrogna naturliga ögonbryn.Jag utför inte detta på personer under 18år utan målsmans tillstånd!Och självklart är ni hjärtligt välkomna ner om ni har funderingar osv.Kom ihåg att det är ditt ansvar att boka återbesöket.Botox i ansiktet kan göras 4 veckor innan behandlingen eller 2 dagar efter behandlingen.Touch up inom 6 månader från ditt sista besök, gäller 1 besök och kunder som varit hos mig innan.
Ögonbrynsfärgning, vaxning, plockning kan du göra 6 dagar innan tatuering.
5.) Vänta på svar.
For langre sittningar kan det vara bra att tanka pa att ha bekvama klader.
Jag är för tillfället fullbokad till Juli och kommer inte kunna boka nåt mer eftersom jag inte vet hur jag kommer må den tiden.
Det kan gora stor skillnad for din tatuering om du ar val forberedd infor din tatueringstid och att du hjalper oss forbereda infor den.
Angående presentkort: Alla som har presentkort och blir oroliga att ni inte kommer hinna använda er av dom kan komma in så förlänger jag dom med 2 extra år dom gäller självklart hos Eric också.
Tatuera er kommer jag hinna med i framtiden också /Anna.Återbesök inom 4-8 veckor efter din första behandling av 3D, ombre, powderbryn eller kombo.Pigmentfärgen: ibland kan pigmentfärgen läka presentkort spa mall till gråa nyanser, det beror på din kropp, ditt pigment i huden, mediciner, vitaminer, sjukdomar och etc.Väl på plats kommer du att få skriva under ett intyg på att du följer dessa regler både för min och din säkerhet.Övrigt att tänka.Vi kommer även bjuda in gästtatuerare undertiden jag är hemma så det kommer vara full rulle som vanligt.Filformat, skicka bilden som en bild, forslagsvis.jpg, och inte inbakad.ex.
En simpel 30-sekundersskiss som inte ser bra ut alls kan anda visa placeringar av saker i tatueringen, en bild som forestaller nagot annat kan ha ratt stil och kansla, en annan bild kan ha ratt farger, eller vara precis lagom mork eller luftig, eller.
Om du ar nervos ar det okej att ta med en van, men tank pa att det ar ditt ansvar att denne vet om och rattar sig efter vara regler i studion, och att vi inte garanterar att det finns utrymme for denne att vara.

[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap