Presentkort via sms


Vad har Naturkompaniet för leveranstid?
Betalning kan endast ske med Master/Eurocard eller Visa.Som medlem i kundklubb 365 får du bonus på inköp i våra butiker och webbutik när dina samlade köp överstiger 2000 kr (bonusen rabattkod halens fri frakt beräknas då från första kronan).Vi accepterar endast nordiska kort och köp gjorda från nordiska ip-adresser.I normala fall, om du är bosatt i Sverige och vi finn bileier har de produkter du önskar i lager så har du din beställning inom 3-5 arbetsdagar.Naturkompaniet har 30 dagars öppet köp i fysiska butiker.Om jag har betalat med ett presentkort och avbokar resan, eller om resan blir cancellerad av någon anledning, får jag pengar tillbaka då?
Du kan nyttja hela summan på en gång, eller delar av summan vid flera tillfällen på olika anläggningar.
Till Naturbonusen räknas 1 av samtliga dina registrerade köp, vilket tillsammans med alla Naturkompaniets medlemsköp blir en summa som Naturkompaniet skänker till utvalt projekt eller organisation.
Hur länge är koden giltig?
Naturkompaniet behandlar personuppgifter enligt Personuppgiftslagen (PUL).Wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen.Behöver jag avsluta Ladda och köpa om jag inte använder tjänsten längre?Maxbeloppet för ett plastkort är 25 000 kr och för e-post/SMS 10 000.Wenn du auf unsere Webseite klickst oder hier navigierst, stimmst du der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und außerhalb von Facebook.Hur gör jag ifall jag vill avbryta en orderbeställning som jag lagt?Skickar du din retur till oss inom några dagar från det att du fått ditt paket behöver du inte betala fakturan.Vart vänder jag mig om jag har frågor om mitt köp av Spotify Premium-kod?Ligger inte presentkortet där och du fortfarande inte fått något inom en timme, vänligen kontakta oss.Gå in på webbplatsen och skapa ett konto eller logga in på ditt befintliga konto.Köp av presentkort ger inte bonus, däremot om du väljer att handla och betala med ett giltigt presentkort.Hur och när kan jag förvänta rabatt på rea nelly mig att få tillbaka min betalning vid en retur?Globetrotter ansvarar inte för stulet eller borttappat presentkort.Nej, det behöver du inte.

Paketet finns kvar hos postens ombud 14 dagar efter ankomstdagen.
Värdekoden är 16 siffror och börjar oftast med.
Hur lång tid finns paketet hos mitt postombud?

[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap