Pressbyrån presentkort





Enligt konsumentköplagen är det inte tillåtet att egna presentkort mall gratis ingå avtal med personer under 16 år, men ett flertal undantag finns.
Varje butik väljer sitt eget sortiment.På Pressbyrån finner du bland annat följande presentkort: Pressbyråns egna presentkort, Google Play, Cervera, SF-Bio, iTunes, Kicks, Stadium, Akademibokhandeln, Polarn.Presentkortet är aktiverat när du får det till dig.Efter dessa 6 månader är kortet förbrukat och kan inte användas.Den som sj se presentkort är under 18 år har aldrig rätt att ingå kreditavtal.
Har personen tjänat pengarna själv och beloppet är rimligt är försäljningen.
När du köper något av presentkorten är det viktigt att du vet att det inte är Pressbyrån som ansvarar för presentkorten, för dess innehåll eller dess värde.
Presentkorten skickas med A-post nästkommande vardag och det tillkommer då en frakt- och expeditionsavgift på 35 kronor per presentkort.
Pressbyrån agerar ombud och förmedlar presentkorten.
Har presentkortet någon giltighetstid?
Kortet kan laddas med nytt belopp hur många gånger som helst.Gäller som betalning på samtliga Pressbyråbutiker.Ticketmasters presentkort sj presentkort är giltigt 1 år från inköpsdatum.Vid eventuella klagomål eller returer ska du kontakta kortutfärdaren, inte Pressbyrån eller butiken.Undantagen gäller bara kontantköp.Presentkorten gäller för Täby centrums anslutna butiker, med några få undantag.Var kan jag köpa Ticketmasters presentkort?Det krävs att förmyndaren, normalt föräldrarna, ger sitt samtycke till det avtal som den omyndige vill ingå för att det ska bli giltigt.Reitan har en åldersgräns på 16 år för försäljning av värdekoder (d v s Paysafe och Paygoo Mastercard).Behöver jag aktivera presentkortet?När giltighetstiden på kortet gått ut kan det återaktiveras inom 6 månader genom att ladda minst 100kr.



Köpa presentkort som företag?
Till startsidan, medlem, pressbyrån, presentkort, visa saldo och giltighetstid genom att skriva in numret under streckkoden på ditt presentkort.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap