Rabattkod ica maxi


rabattkod ica maxi

Jag gick ut med hunden, och handkade och.
Efter ett sådant utbrott som tidningen fårr, och alla presentkort restaurang växjö dessa godbitar den har att bjuda på, så tycker jag gott att den kan bjuda på lite mer.
Ha en bra kväll alla fina!
I eftermiddag och i kväll tänkte jag ta och jobba en del.Johan is the cooker!Dom snyggaste och unikaste kläderna man kan ha, är dom man gjort själv.Det tycker jag är skönt!Nu ska jag ta och julpyssla lite.Dock tycker jag att det börjat bli lite för mycket vad det gäller psykologsnacket.Vikten på dom tillsammans med min väska ska vi inte tala om!Från att jag gick upp, till att jag gick och la mig på kvällen.Redan vid halv sex i morse, så drog jag iväg på en liten tripp med ett par vänner till Ullared, för att shoppa lite på Gekås.Nu sitter jag med tandborsten i munnen och håller på att göra mig i ordning för sängen.
Sedan ska vi dra ut och träffa ett antal kompisar för en god middag på Soya.
Jag ligger i min säng med datorn i famnen, så man kan väl inte annat än att nhuta och ta det lugnt.
Blev en liten sovmorgon idag också.
Städat, tänt ljus, myst, och planerat hur min klänning ska se ut på en av mina bästa vänners artonårsfest.Nu ska jag försöka få upp min pömsiga älskling ur sängen, så vi kan göra oss en god tredje advents frukost.Men nu är jag ledig, och kan göra precis vad jag vill.Så i kväll ska jag unna mig en liten filmkväll.Vi håller på att laga middag.Plus, att man faktiskt behöver tid för att koppla av också.Haha, Kycklingen är här inte inlagd, bara marinerad.På ett ämne jag verkligen ogillar, på så många sätt.Du är ett stort undantag.Nu har jag inte en julklapp kvar, och inte något ärende alls som jag åka iväg för att köpa/göra.Nu har jag tänt tre ljus i mitt fönster.Tidningen, som någon gång funnits där för nästan alla tjejer under någon period av deras liv.Gärna med något härligt lyft, som en längre del där bak till exempel.God jul på er, alla underbara människor!
[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap