Rim presentkort åhlens


Klippte av 20-25cm av mitt hår.
The Nightmare before christmas är en kampanjkod siba av mina favorfilmer så självklart har jag en lite finare utgåva av den.
Det var intressant men tyvärr så glömde jag av det lika snabbt.Började göra praliner och gjuta egna skal. .Firade semester i Värmland.Året börjar dra sig mot slutet och filmåret 2012 har inte varit så illa pinkat direkt med The Avengers, Batman, Amazing Spider-man, Loopers och Hobbit för att nämna några storfilmer.Det var verkligen en rolig och väldigt lärorik upplevelse.Jag var nyss nere på ICA och hämtade ut ett litet paket med en gåva inuti.
Fick hem 3 små söta möss.
Det bara sölar och blir fan aldrig bra. .
Tog aldrig slut det spelet.
Rätt charmig film med lite oväntad handling.
Förutom 2 disc utgåva så medföljde 5st samlarkort och en liten usb med loggan.
5) Shrek (2001) Nu är jag lite trött på Shrek och alla dess uppföljare men för 10 år sen var det här den bästa och framförallt roligaste animerade filmen som kommit på många år!Kände mig bestulen men på Liseberg finns ju fejksnö på granarna så det fick väl duga, haha.4/5, sherlock Holmes 2, A game of shadows.Vi bara provade det lite och orkade inte spela klart men det kommer komma mer om spelet i ett eget inlägg framöver.Tolv stycken släpps med allt ifrån Långben till Jack Sparrow men de 2 jag fastnade mest för var Wall-E och Oogie Boogie.Vi bodde på Best Western Mektagonen vars nish är stora hotellrum, vilket är rätt skönt faktiskt.Är vi inte lite trötta på Angry birds nu eller är det bara jag?Slutade med en cliffhanger, blev förbannad och upptäckte sen att det visst finns en del.Först är The Incredible Hulk.Jag har det lyckligtvis inte men jag umgås inte heller i kretsar där det kanske sker.Från vit choklad till 100-ig mörk.April, firade 10 år med Petrus!Här klämmer jag in 3 filmer ur en trilogi under samma punkt fast det är 3 separata boxar.
3/5, arthur Christmas, hur hinner Tomten egentligen med att lämna paket till alla barnen och Arthur räddar julen för en liten flicka.

[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap