Sälja presentkort i butik

Våra presentkortet är giltigt i alla jem fix butiker i Sverige och kan användas som betalningsmedel, så länge där finns pengar på kortet.
Andra läser just nu: 5 ovärderliga säljtips från världens främsta tänkare.
Bokningar som är betalade med presentkort markeras med en sedelikon i bokningskalendern.Se presentkort från Heta Hyttan.6 november 2015Att sälja slut i butik är en konst.Mottagaren av presentkortet får kortet mailat till sig.Mottagaren använder kortet genom att ange sin presentkortskod vid bokning hos dig.Sluta inte sälja när kunden betalar.Otroligt nöjd med Digely.
Kunden måste få intrycket av att butiken är exklusiv.
Har mottagaren redan en prenumeration på Linas Matkasse rabatteras den nästkommande matkassen!
Ett tjps är att tänka brett precis som du säkert gör i din digitala kommunikation, säljer du surfbrädor så ha gärna information om resmål, skötsel av brädor eller andra relaterade tips som inspirerar och som skapar en snackis kring din butik.
Vill du ge bort en hel matkasse köper du ett tävlingar online häst presentkort på 499 kronor men du kan också välja ett valfritt belopp så får mottagaren själv komplettera med resterande belopp.
Proffsigt att jag får mailbekräftelse på köp för att sedan se att pengarna är insatta på mitt företagskonto.
Det går också att få ett elegant värdebevis skickat till dig med posten.
Tycker du att det är svårt att välja vad du ska köpa?Ja, så känns det faktiskt.Vill du skapa ett eget presentkort så har vi mallar som hjälper dig!Köp ett presentkort på Linas Matkasse här!Ange kontonummer dit du vill ha betalningen för presentkort under nu kan dina kunder köpa presentkort på din bokningssida dygnet runt.Skicka en förfrågan, tillbaka till sidans början, relaterade artiklar.Ge bort presentkort på en matkasse!Köp ett presentkort så får mottagaren själv välja!Välj någon av våra layouter, fyll i din text och vips skapas en PDF-fil som du antingen kan skriva ut och ge bort eller spara och exempelvis skicka till mottagaren via e-mail.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap