Spotify premium presentkort 1 år


SF-Bio presentkort, alla Coops butiker och stormarknader säljer Presentkort från SF-Bio.
Har du problem att scandlines rabatt coop ladda ditt kontantkort kontaktar du din mobiloperatörs kundtjänst.
Vart vänder jag mig om jag har frågor om mitt köp av Spotify Premium-kod?Kontaktuppgifter hittar du till höger på sidan.Spotify-presentkort kan endast lösas in på Spotify-konton som är registrerade i samma land som det där presentkorten köptes.Du hittar dina koder i appen under Ladda och köpa, Tidigare köp.Min laddning är godkänd och beloppet har dragits från mitt konto, men jag har inga pengar på mitt kontantkort?Spotify 2018 Spotify.Om du har försökt att lösa in ditt presentkort men det inte fungerar så finns det några saker du kan prova: rabatt hyrbil europcar Kontrollera att det land som är registrerat för kontot är samma som det land där presentkortet köptes.
Om koden har skadats och du inte längre kan läsa den kontaktar du vårt betalningsteam.
Om du behöver hjälp med att konfigurera ditt Cadooz-konto kan du kontakta vårt kundtjänstteam.
Allt du behöver göra är att godkänna reglerna och villkoren.Var köper jag koder till Spotify?Då kan du alltid skicka den till dig själv efter genomfört köp.Ange PIN-koden på kortets baksida eller koden på kvittot.Du kan ladda kontantkort för max 2500 kronor och du kan köpa övriga presentkort och koder för max 5 000 kronor under en 30-dagarsperiod.Jag kan inte ladda mitt kontantkort.Presentkort är giltiga i 12 månader efter inköpsdatumet.Behöver jag avsluta Ladda och köpa om jag inte använder tjänsten längre?Gäller din fråga betalningen, till exempel att pengarna inte har dragits från ditt konto, ring Digital Support.Enkelt, snabbt och tryggt.Jag har köpt en kod, var hittar jag den någonstans?Presentkortet används för att betala för din prenumeration vid nästa betalningsdatum.Under ikonen Ladda och köpa, kan du både ladda kontantkort och köpa koder/presentkort till Spotify.Hur mycket kan jag Ladda och köpa för?Klicka på, lös.
Nej, det behöver du inte.

[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap