Tävla och vinn en mobil

Vin oförglömliga VIP-resor till den röda mattan, se hemligheterna bakom kulisserna och se de senaste abc leksaker rabattkod 2018 trailrarna på din Xperia.
Sabbir spenderade en vecka på Sri Lanka.Koppla presentkort amano örebro av en stund, en expertblandning av exklusiva releaser, indiepärlor och de hetaste apparna till PlayStation.Börja utforska, följ dina idrottshjältar när de är som bäst från uefa Champions League till extremsport på elitnivå.Se erbjudandena, tips på evenemang runt om i världen, VIP-biljetter, signerat reklammaterial, prylar och mycket mer Xperia Lounge-användare har alltid chans att vinna fantastiska priser.Med Xperia Lounge får du tillgång till VIP-resor runt hela världen, värdefulla priser, exklusiva hämtningar med mera från Sonys värld av underhållning och mycket mer."Det var en otrolig resa som jag kommer att bära med mig länge.".Patryk deltog i en prisutdelning i London.Besök Xperia Lounge, fÅ DE BÄSTA resultaten.Delta i fantastiska konsol- och speltävlingar, hämta nya Xperia-teman och samla på bonuserbjudanden för dina favoritappar.Se till att du loggar in för att få se det bästa av de bästa.
Du kan utforska en rad av våra främsta videor, erbjudanden och tävlingar online.
Jad följde med på Extreme Sailing Series "Jag och min gäst tyckte verkligen om Sydney och vi tittade på loppet från vår egen båt!".
Mer musik, kom nära de största musikstjärnorna, se exklusiva intervjuer och vinn resor för att träffar artister på utsålda konserter och efterfester.
Hämta Xperia Lounge, få viktiga tips om fotografering, batterihantering med mera plus belöningar och erbjudanden vid varje steg under resans gång.
Mer sport, se höjdpunkter, tippa på resultat mot dina vänner och få tag på biljetter till världens främsta sportarenor.
Kliv in i Xperia Lounge, har du inte gått över till Xperia och Android än?
"Det var väldigt givande.Dessutom var sköldpaddorna otroligt vackra och försiktiga djur.Fler appar och spel.Skaffa den på Google Play, kom närmre Hollywoods prisvinnare, framtida vinn en resa till disneyland klassiker och allt däremellan.Först i kön, var den första att höra nyheter om de senaste Xperia-produkterna, få specialrabatter och vinn fantastiska priser från Sony.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap