Vart kan jag köpa itunes presentkort


Läs mer om hur du köper ett presentkort här.
Denna PDF kan du sedan välja att skicka via mail till presentkort online barn den du önskar.
Var kan jag köpa resor med mitt presentkort?Köp presentkort, vänligen vänta, nyhetsbrev, hm rabatt versand anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få erbjudanden och tips om de bästa och billigaste resorna.Vi utfärdar och skickar tyvärr inga fysiska presentkort.Gör någon riktigt glad och ge bort ett presentkort på resor.All trademarks are property of their respective owners in the US and other countries.Nej, men du kommer att tjäna poäng när du använder presentkortet för betalning av en resa.Hur använder jag mitt presentkort?Privacy Policy, legal, steam Subscriber Agreement, refunds.För att använda ditt presentkort gör du precis som vid en vanlig bokning fram till betalningssteget.
Välj skriv ut och alternativet "Spara som PDF" i din utskriftsvy.
Ja, när du köper endast båtresa är detta möjligt, ej när du köper båtresa boende.
Du anger då den unika kod som just ditt presentkort har för att genomföra din betalning. .
Nej du kan inte använda presentkortet för att betala ombord.
Kan jag använda mitt presentkort ombord?Nej, tjänar jag extrapoäng när jag köper presentkort?Land eller region, filmer (HD/SD)1, filmer (4K eller HDR)1 iTunes Extras.Men du kan själv enkelt skriva ut presentkortet som du får i PDF-format.Presentkort är giltiga 36 månader (3 år) från köpdatumet.
[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap