Vinn presentkort ikea


vinn presentkort ikea

Enligt flera drabbade går det inte att presentkort nelly komma i kontakt med blufföretagen i fall som rabattkod clas ohlson dessa.
Skapa ett konto på m eller ladda ner appen ValueQard gratis.
I själva verket tillhör den ett företag som, med blufferbjudanden, lockar kunder att ingå dyra abonnemang som ofta är krångliga att ta sig.
Så här skriver Ikea på sin officiella Facebooksida: Hej!Under 2015 mottog Konsumentverket hundratals anmälningar från svenskar som råkat ut för liknande erbjudanden och företag.Enligt sidan mottar kunden automatiskt ett presentkort värt 300 kronor hos Ikea vid registrering samt chansen att vinna ytterligare ett presentkort värt 10 000 kronor men i själva verket ingår man ett "premiummedlemskap" hos en extern part som sedan sänder hp rabattkod december ut fakturor på drygt 325.Det framkommer heller inte vad för typ av "vara" man prenumerar.Sidan borttagen, på torsdagsmorgonen uppges den aktuella Facebooksidan med blufftävlingen vara borttagen men företaget uppmanar kunderna att fortsätta vara försiktiga.En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt."Tävlingsdags!" basunerar just nu en bluffsida, som utger sig för att vara Ikea Malmö, på Facebook.
Lämna en kommentar till detta inlägg eller maila och svara på frågan: Vilken ytterligare butik skulle du vilja se i ValueQards sortiment? .
Vidare uppmanas användare att klicka på en länk, varpå man måste registrera sig hos en extern sida som ger intrycket att tillhöra Ikea.
Användare uppmanas att gilla och dela inlägget för chansen att vinna presentkort och hittills har det fått 6 350 delningar.
Just nu sprids en kampanj här på Facebook via en sida som är fejk.
Vinnaren utses av ValueQard och beslutet kan inte överklagas.
Svenska Ikea-kunder luras att delta i en tävling på Facebook med chans att vinna 15 000 kronor att handla möbler för.
I faktarutan nedan finner du enkla tips på hur du undviker att hamna i händerna hos bluffsidor.För din chans att vinna:.Kampanjen som sprids via denna sida är fejk där Ikea-varumärket har missbrukats för att vilseleda dig.På onsdagskvällen gick, ikea, sverige ut på sin, facebooksida och varnar kunder för en fejkad Facebooktävling som just nu sprids bland svenska användare.Dela och sprid gärna, säger Emil Eriksson.Apex WordPress Theme by Compete Themes 2017 @ Inredningsblogg.Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med vårt varumärke och vi uppmana er till att vara försiktiga när det kommer till att lämna ut känslig information och klicka på länkar till obekanta sidor.Flera fall hos Konsumentverket, expressen har tidigare uppmärksammat ett liknande fall där Sofie, 46, från Överlida trodde att hon erbjöds att köpa ett par löparskor från Nike för 15 kronor.

Nu varnar möbeljätten för bluffen.
Priset för medlemskapet är 499 kr, som dras var 30:e dag via kreditkortet, står det att läsa i det finstilta, vilket många besökare missar.

[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap